از تاریخ 26 اسفند تا 20 فروردین

ارسال سفارشات بعد از تعطیلات نوروز

ICO در بازارهای ارزهای دیجیتال به چه معناست؟

علی سیتی / ICO در بازارهای ارزهای دیجیتال به چه معناست؟

تالیف

elham adriyani

زمان انتشار

22 فروردین 1401

نظرات

بدون نظر

آنچه که در این مطلب می خوانید:

این روزها اگر یک کلمه در امور مالی بر سر زبان‌ها باشد، آن کلمه قطعاً رمزارز است، و کمتر کسی است که فکر سرمایه گذاری در بازار ارزهای دیجیتال را نکرده باشد. با این حال، با قیمت‌های بسیار بالایی که کوین‌های پرفروش مانند بیتکوین و اتریوم در حال حاضر دارند، ممکن است فکر کنید که شانس سرمایه گذاری موفق را از دست داده‌اید. اما در اینگونه شرایط بهترین کار این است که سرمایه گذاری در ICO یا “عرضه اولیه سکه” را در نظر بگیرید. اما ICO چیست و چگونه کار می کند و مهمتر از همه چه مزایایی می تواند داشته باشد؟ در ادامه این مطلب به پاسخ این سوال‌ها خواهیم پرداخت و به چند نمونه از آی سی او در ارزهای دیجیتال اشاره خواهیم داشت.ico در ارزهای دیجیتالی

ICO چیست؟

ICO مخفف عبارت Initial Coin Offering به معنی عرضه اولیه سکه است، که معادل همان IPO یا عرضه عمومی اولیه سهام، اما در صنعت ارزهای دیجیتال می باشد، و به روشی محبوب برای جذب سرمایه برای پروژه‌های کریپتوکارنسی در مراحل اولیه اشاره دارد. در این روش، یک استارت ‌آپ مبتنی بر بلاک چین، که به دنبال جمع‌آوری پول برای ایجاد یک نوع کوین، اپلیکیشن یا سرویس جدید است، می ‌تواند از آن به عنوان راهی برای جمع‌آوری سرمایه اولیه استفاده کند. بدین طریق که مقدار معینی از توکن دیجیتال بومی خود را تولید کرده، و به سرمایه گذاران اولیه ارائه می دهد. سپس سرمایه‌گذاران علاقه‌مند می ‌توانند با شرکت در این عرضه، توکن ارز دیجیتال صادر شده توسط آن شرکت را دریافت کنند، که معمولاً در ازای پرداخت سایر رمزارزها مانند بیت کوین یا اِتر صورت می گیرد.

این روش، به عنوان نوعی از سرمایه‌گذاری جمعی دیجیتال، استارت‌آپ‌ها را نه تنها قادر می‌ سازد تا بدون انصراف از سهام خود، سرمایه جمع‌آوری کنند، بلکه جامعه‌ای از کاربران مشوق را بدست می آورند که خواهان موفقیت پروژه هستند تا ارزش توکن‌های آنها نیز افزایش یابد.

در حالی که ICO ها می توانند یک مکانیسم تامین مالی آسان و یک رویکرد نوآورانه برای استارت آپ‌ها برای جمع آوری پول ارائه دهند، خریداران نیز می توانند هم از دسترسی به خدماتی که توکن ارائه می دهد و هم از افزایش قیمت توکن در صورت موفقیت پلت فرم بهره ببرند.

ico چیست

سود از افزایش قیمت را می‌توان با فروش توکن‌ها در صرافی‌ها، پس از لیست شدن آنها به دست آورد، یا با خرید توکن‌های بیشتر، سرمایه گذاری در پروژه را دو برابر کرد. با این حال، و با وجود سودهای قابل توجهی که می توان از این روش به دست آورد، خطرات و ریسک‌هایی نیز در آن وجود دارد، که در بخش‌های بعدی بیشتر به آنها می پردازیم. اما پیش از آن بهتر است بدانیم که نحوه عملکرد ICO چیست و این عرضه چگونه می تواند انجام گیرد؟

عملکرد ICO و مراحل انجام آن چگونه است؟

عرضه اولیه سکه یک فرآیند پیچیده است که نیازمند دانش عمیق در فناوری، مسائل مالی و قانون می باشد. ایده اصلی این روش، استفاده از سیستم‌های غیرمتمرکز فناوری بلاک چین در فعالیت‌های مربوط به افزایش سرمایه است که منافع ذینفعان مختلف را همسو می کند. مراحل آی سی او به شرح زیر است:

  1. شناسایی اهداف سرمایه گذاری:

هر ICO با قصد یک کمپانی برای افزایش سرمایه شروع می شود. این شرکت اهداف کمپین جمع آوری کمک‌های مالی خود را مشخص می کند، و مطالب مربوط به شرکت یا پروژه را برای سرمایه گذاران بالقوه مشخص می کند.

  1. ایجاد توکن:

مرحله بعدی در عرضه اولیه سکه، تولید توکن است. در اصل، توکن‌ها نمایش دهنده یک دارایی یا ابزار در بلاکچین هستند، و قابل تعویض و مبادله می باشند. البته نباید آنها را با رمزارزها اشتباه گرفت، زیرا آنها فقط اصلاحاتی از رمزارزهای موجود هستند. برخلاف سهام، توکن‌ها معمولاً سهام یک شرکت را ارائه نمی ‌کنند، و در واقع به صاحبان خود، مقداری از سهام یک محصول یا خدمات ایجاد شده توسط شرکت را می‌ دهند.

توکن ها با استفاده از پلتفرم‌های مشخص بلاک چین ایجاد می شوند. فرآیند ایجاد آنها نیز نسبتاً ساده است، زیرا یک شرکت نیازی به نوشتن کد از ابتدا، همانند ایجاد ارزهای دیجیتال جدید ندارد. در عوض، پلتفرم‌های بلاکچین موجود که کریپتوهای موجود مانند اتریوم را اجرا می ‌کنند، امکان ایجاد توکن‌ها را با تغییرات جزئی در کد فراهم کرده‌اند.

  1. کمپین تبلیغاتی:

در همین حین، یک کمپانی معمولا یک کمپین تبلیغاتی برای جذب سرمایه‌گذاران بالقوه راه‌اندازی می کند. این کمپین‌ها معمولاً به صورت آنلاین راه اندازی و اجرا می شوند تا بیشترین دسترسی سرمایه‌گذاران را به دست آورند. با این حال، در حال حاضر، چندین پلتفرم بزرگ مانند فیس بوک و گوگل، تبلیغات ICO ها را ممنوع اعلام کرده‌اند.

  1. عرضه اولیه:

پس از ایجاد توکن‌ها، آنها به سرمایه‌گذاران ارائه می شوند. عرضه ممکن است در چندین نوبت انجام شود. سپس کمپانی می‌ تواند از درآمد حاصل از آی سی او برای راه‌اندازی یک محصول یا خدمت جدید استفاده کند. در حالی که سرمایه‌گذاران نیز می ‌توانند از توکن‌های به‌ دست ‌آمده برای بهره‌مندی از این محصول/خدمت استفاده کنند، یا منتظر افزایش ارزش توکن‌ها باشند.

عملکرد ico

مزایا و معایب ico

اکنون که با این روش آشنا شدیم، بهتر است بدانیم که مزایا و معایب ICO چیست و بیشتر برای چه کسانی و در چه شرایطی مناسب است.

مزایای آن عبارتند از:

  • اگر بتوانید تعیین کنید کدام ارز دیجیتال سرمایه گذاری خوبی محسوب می شود، سود بالقوه بالایی در انتظار شما خواهد بود. زیرا از آنجایی که شما اولین خریدها را انجام می دهید، قیمت‌ها اغلب پایین‌تر است و برخی از این عرضه‌ها توکن‌ها را با تخفیف ارائه می دهند.
  • ICO ها برای همه در دسترس هستند و برخلاف برخی از IPO ها هیچ محدودیتی برای سرمایه گذاری در آنها وجود ندارد.
  • این روش، راهی سریع و کارآمد برای استارت آپ‌ها برای بدست آوردن سرمایه است.

معایب آن عبارتند از:

  • از آنجایی که پروژه‌های کریپتوکارنسی بی ثبات هستند، این خطر وجود دارد که توکن ارزش خود را از دست بدهد یا به طور کامل با شکست مواجه شود.
  • فقدان مقررات منجر به کلاهبرداری‌های بیشتر و پروژه‌های حد متوسط می شود. به همین دلیل یافتن یک پروژه با کیفیت در آی سی او های آینده می تواند مانند جستجوی سوزن در انبار کاه باشد.
  • معمولاً برای سرمایه‌گذاری در آی سی او داشتن دانش در کیف پول دیجیتال مورد نیاز است. از این رو برای کسانی که تازه وارد دنیای کریپتو شده‌اند، استفاده از کوین‌هایی که به طور عمومی مبادله می شوند بهتر است.

مزایا و معایب ico

نمونه‌هایی از ICO

با اینکه تعداد عرضه‌هایی که با شکست مواجه می شوند زیاد است، اما گاه به گاه پروژه‌های فوق العاده ارزشمندی نیز در بین آنها بوجود می آید. از این رو به این موضوع می پردازیم که بهترین نمونه ICO چیست و کدام پروژه بوده است و به چندین مورد موفق و ناموفق دیگر از آنها اشاره می کنیم.

  • Ethereum: اتریوم می تواند بهترین مثال برای آی سی او باشد. در زمان عرضه‌ی اولیه این ارز که در جولای 2014 برگزار شد، بسیاری از علاقه‌مندان به کریپتو در مورد اتریوم و بلاکچین قابل برنامه‌ریزی آن هیجان زده بودند. این ارز در نهایت 18.4 میلیون دلار جذب کرد و سپس به دومین ارز دیجیتال بزرگ تبدیل شد.
  • Cardano: کاردانو در مواردی نسبت به اتریوم پیشرفت کرد و حتی عرضه اولیه موفق‌تری داشت. این ارز در ژانویه 2017، 62.2 میلیون دلار جمع آوری کرد و در نهایت به پنج ارز دیجیتال برتر تبدیل شد.
  • Tezos: تزوس 232 میلیون دلار از طریق عرضه اولیه خود در جولای 2017 جمع آوری کرد، اما کاملاً به موفقیت نرسید. تأخیرهای زیادی در توزیع توکن‌های فروخته شده از طریق ICO وجود داشت که منجر به شکایت دسته جمعی شد. تزوس در نهایت در سال 2020 به توافقی 25 میلیون دلاری با تمام طرف‌ها دست یافت.
  • Dragon Coins: تاکنون عرضه‌های اولیه شکست خورده بسیاری وجود داشته است و Dragon Coins یکی از نمونه های بسیار برجسته در بین آنها می باشد. دراگون چین در مارس 2018، 320 میلیون دلار جمع آوری کرد، اما زمانی که برای معاملات عمومی در دسترس بود، یک سری از جنجال‌ها باعث کاهش تقریباً فوری قیمت آن شد. در سال 2021 نیز ارزش بازار آن به زیر 1 میلیون دلار کاهش یافت.
سرمایه گذاری در ICO

سرمایه گذاران با رویای خرید اولیه ارزهای دیجیتال موفق، به سمت عرضه‌های اولیه جذب می شوند. اگرچه موفقیت‌ها و سودهای کلان نیز امکانپذیر است، اما پیدا کردن آی سی او های مناسب به تحقیقات و زمان زیادی نیاز دارد. و همانطور که به این موضوع اشاره کردیم که ریسک‌های ICO چیست ، بهتر است احتیاط زیادی در این مورد به کار گرفته شود. در هر حال توجه داشته باشید که برای سرمایه‌گذاری و فعالیت در بازار کریپتو داشتن کیف پول سخت افزاری یکی از ملزومات محسوب می شود. برای خرید بهترین کیف‌های کریپتو نیز وبسایت علی سیتی امکان خرید با بهترین قیمت‌ها را با ضمانت اصالت کالا برای کاربران خود فراهم کرده است.

اشتراک گذاری

مرتبط ترین مطالب در مورد "ICO در بازارهای ارزهای دیجیتال به چه معناست؟"

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

				
					helloalicity
				
			
				
					alicitycard
				
			
کتابچه رمز ارزهای دیجیتال
آموزش ارز دیجیتال ، بلاکچین، ترید کردن و...
پیشنهادی

به نام خدای رنگین کمان

درود به مردم شریف ایران همانطور که تو این 3 ماه در کنار شما بودیم و همزمان با تعطیلی شما ما هم تعطیل بودیم.

تصمیم گرفتیم تماما سود بدست آمده خرید از سایت های خارجی مون و نیمی از سود باقی محصولات رو به کولبرانی که تو این سال ها آسیب دیدن و یا تو این 3 ماه هیچ فعالیتی نداشتن تقدیم کنیم. امیدواریم که بتونیم کمک شایانی بکنیم.

پیغام شما با موفقیت برای مدیریت علی سیتی ارسال شده است.
به زودی با شما تماس خواهیم گرفت.